· Program NON STOP · Program Normal 0368 808 111
Impanturi dentare

Implantul dentar functioneaza aproape la fel ca un dinte natural, durata lui de viata depinde de multi factori, in conditii bune, poate dura 10-20 de ani sau chiar mai mult, in functie de procesul de retractie a osului si gingiilor, care variaza de la individ la individ, atat genetic, cat si ca urmare a obiceiurilor acestuia. Mai multe detalii.

Coroane pe Impant

O punte pe implant este asemanatoare cu o punte dentara normala, dar este sustinuta de implanturi si nu de dinti naturali. In cele mai multe cazuri, cand se foloseste o punte pe implant, un implant este inserat in osul maxilar sau mandibular pentru fiecare dinte-lipsa. Apoi coroanele sunt conectate intre ele pentru a forma o punte.

Implant Dentar Nobel Biocare

Nobel Biocare este un implant dentar de ultima generatie, cu caracteristici unice, care ofera beneficii profesionale exceptionale: stabilitate initiala extraordinara si restaurare optima, osteointegrare rapida, conservarea tesuturilor dure si moi; fiind un implant ideal pentru zonele estetice.

Impanturi dentare Straumann

Implantul dentar Straumann se bucura de o mare apreciere in randul specialistilor in domeniul implantologiei dentare, suprafata sa fiind tratata cu diverse substante ce favorizeaza osteoacceptarea si grabesc osteointegrarea. Calitatea este un prim pas spre o interventie de succes si o acceptare a organismului fara probleme.

Procedura de implantologie
Realizarea unui tratament complex care sa includa terapie implantara necesita parcurgerea unor etape de tratament prin care pacientul este investigat, informat asupra statusului dentar precum si a solutiilor de tratament si costurilor aferente. Pentru a asigura reusita pe termen lung a terapiei prin implanturi dentare este foarte importanta colaborarea dintre pacient si medic.
Igiena implanturilor dentare

Implanturile dentare trebuiesc tratate cu multa atentie, curatate de placa de doua ori pe zi folosind o periuta moale speciala si ata dentara. Stomatologul va poate recomanda ca si mijloace suplimentare de igiena a implanturilor: apa de gura anti-bacteriana, ata dentara si periute interdentare speciale, precum si tablete revelatoare de placa. Igiena atenta a implanturilor asigura functionarea optima a acestora pe termen indelungat.

Adresa: Calea Bucuresti, nr. 50, Brasov
Telefon:  0368.808.122
Email: office2@esdent.eu
Program: Luni - Vineri: 08.00 - 21.00

Adresa: Str Carpatilor nr 39, Brasov
Telefon:  0368.808.111
E-mail: office@esdent.eu

Program: Luni - Sambata: 08.00 - 21.00

                        Duminica: 08.00 - 16.00